Arkiver: Begivenheder

 • Poollukning

  Poollukning

  Hele familien fester og hygger ved poolen.Sjov og konkurrencer for børn.Copy Voice underholder.Salg af drikkevarer, markedspølser og popcorn.

 • Afslutningsfest -udsolgt

  Afslutningsfest -udsolgt

  Fest med spisning og underholdning med Butterflies.Lækker menu fra kl. 19.00.Voksne kr. 165; børn 85,-.Udsolgt 🙂– efter først til mølle princippet.Nærmere info i opslagsskabe på pladsen.

 • Generalforsamling

  Generalforsamling

  Indkaldelse til generalforsamling i Aktivitetsforeningen DHS søndag d. 22/10-2022 kl. 1300 i Svanestuen Adgang er for fastliggere på De Hvide Svaner Camping og som aktivt vil hjælpe med foreningens aktiviteter. Dagsorden: Forslag til generalforsamlingen skal være formanden i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen og offentliggøres senest 1 uge før generalforsamlingen ved ophængning i kassen…

 • Brandbiler, skum og sjov

  Brandbiler, skum og sjov

  Brandbilen kommer og sprøjter masser af vand og skum.Hvis du møder op ved bådebroen kl. 11, kan du være heldig at få en tur rundt på pladsen inden, der sprøjtes med skum oppe ved kæmpehøjen.Aflyses i tilfælde af udrykning.

 • Lær at trylle, med Lars Udengaard

  Lær at trylle, med Lars Udengaard

  20 børn inviteres indenfor til en eksklusiv trylleworkshop. Alle lærer 4-5 gode tryllenumre. Numrene produceres med tape, sakse og snore og alle børn får deres egne tricks med hjem. Efter workshoppen tryller Lars U med det fede trylleshow. De børn der har lyst kan vise hvad de har lært.

 • Skattejagt

  Skattejagt

  Skattejagt for hele familien. Der er præmie til vinderholdet. Vi mødes i Svanestuen. Tilmelding via SMS 40852726, Lars Pirat Husk at der skal en voksen med

 • Oktoberfest

  Oktoberfest

  Vi åbner campingsæsonen med en skøn, skør og vild oktoberfest, hvor det 9 m/k store band ”Gute Heute Leute Kapelle” giver den fuld gas. Pris for hele herligheden kr. 160 p.p. inkl. wienerschnitzel med tilbehør. Betaling via MobilePay 280937 – senest 18. marts. Du er automatisk tilmeldt, når du har betalt. Sted: Svanestuen

 • Børnediskotek

  Børnediskotek

  Diskotek for børn med musik og dans. Boden med popcorn, chips, sodavand og slik er åben.Det koster 20 kr. at deltage inkl. saftevand og lidt slik. Sted: I Svanestuen.

 • Børnediskotek

  Børnediskotek

  Børnediskotek med musik og dans. Boden med popcorn, chips, sodavand og slik er åben.Det koster 20 kr. at deltage inkl. saftevand og lidt slik. Sted: I Svanestuen

 • Brandbiler, skum og sjov

  Brandbiler, skum og sjov

  Brandbilen kommer og sprøjter masser af vand og skum. Hvis du møder op ved bådebroen kl. 11, kan du være heldig at få en tur rundt på pladsen inden, der sprøjtes med skum oppe ved kæmpehøjen. Aflyses i tilfælde af udrykning.